torsdag den 5. april 2012

Hej, mit navn er skrap flatuline

Det æ' påske!

Tiden hvor en ung mands tanker vender sig imod kærligheden. I mit tilfælde føler jeg mig bare lidt oppustet. Jeg sidder i Bruuns Galleri, og kigger på en Justin Bieber plakat i Bog & Idé.

Udviklingsministeriet har ansat mig (hør efter CV), til at bevogte deres udstilling i Brown's Galariz, indtil den dag da denne ikke længere findes. Det er i morgen. I dag skal jeg sidder her 11½ time og sørge for at teens der keder sig ikke begynder at tegne pikke på de fine fotografier af Vietnamesiske karper og børn fra Tanzania. Derfor skriver jeg! Skriver så jeg ikke dør, som Padme i Star Wars 3, af at miste min vilje til at leve (og spontant tvillingefødsel).

Kl. 14.31: Her er ikke nogle mennesker. Lydsystemet har haft en muzak version af Pulp Fiction temaet på repeat hele ugen.

Kl. 14.56:

Harpskf...

Kl. 14.56:

TJU!

Kl. 14.56: Ah...

Kl. 15.16: Jeg har lyst til pizza...

Kl. 15.19: Gad vide hvad Steffen laver?

Kl. 15.30: Nå, han er på stranden med Jonathan :)

Kl. 17.46: Nu går jeg FANDME på Subway.

Kl. 19.34: Der er teenagere overalt. Jeg bliver depri hvis jeg ikke lige finder et billede af The Rock der spiller på guitar.


og Ashton Kutcher med fire hunde.


Kl. 19.40: Vov!

Kl. 49.86: Wtfåkki?! Der er lige en lille dreng, 12-14 år, der har fået megatæsk af fem tosser ude foran Bruuns. De sparkede ham i hovedet. VOLDSOMT indigneret! Heldigvis var der cops pga. AGF, men hvem fanden gør sådan noget? Jeg er sur, nu. Små fede møgsvin.

1 kommentar:

niels ung sagde ...

hej peter det altid det bar dejli høre fra dig og dine live :)

o m f g hvornår holder folk op med at ikke fatte hvor taberagtigt vold er så sad...

http://mosdeterbaremos.tumblr.com/