tirsdag den 28. juni 2011

Fnis og Lappedykning i Postkortdanmark


Jeg gik således hovent gnæggende ud af Tægeologisk Kultscenter, klar til sommerÆventyr. Mens alle er på Bowskilde skulle min ferie, nøjagtig som en Limfjordsporter, "nydes alene, skummende og mørk". Men først måtte jeg til Fanø og have en smule Lotr på Skjotren. Og efter en særdeles lummer togtur, færgetur og bustur hen ad stranden kom vi frem til en lille campingplads ved Bag-End.


Man bruger som bekendt hotdogs og årgansrom til at slå telt op med. Først senere og flere fuglelivsforedrag a la Ramses senere begyndte vores hoveder at rotere i takt som de Pakistanske trommesufi'er i Sølvkjortler: Boss Negro, men han er født døvstum.

Men jo. Den lokale Bowsforening har DIY gin-og-tonic sæt, der er grillbar og bager hvor vi kan få Saftevand og Mi' MAAAæAæAAJ, og Vovser har parkeringplads-Pjat med. Som æ Stæææærck. Ergo mosles der på diget, subsidiært viser Ramses røv til Horisonten. Endnu engang old god Laugesen som forkynder af fugleunger og beton,bagefter endnu engang skævbrillede amerikanske hippier og deres lærkereder som de for helvede ikke vil sige hvor findes - men de er søde, og vi rummer ALT, bare for at få lov til at opføre os sådan her, mildt og fræsende gennem sommeren.


Vi sætter os på gulvet.
Vi er Dæ Blonde Bæistier.
Det er avant-garde sommer i the Shire, og fulde drenge må ok godt spille lyserøde mørkeræde panter på scenen, eller kaste op i klitterne mens man prutter. Forfatterskulen har et hus med instrumenter i, og vi spiller højt Piratlort med alle indtil kl. seks om morgenen. Osgood står og kigger på en båd på højkant, vender sig mod mig og Donna og siger "godt kæmpet", hans hjerne står og gærer et sted mellem Daniel Johnston, Kanye West og Tom Bombadil.

For første gang slår jeg et telt ned igen. Vi rejser fra Fanø i den godmodige varme, mens vi tier stille og bobler på vore måder. Jeg leger flakker lidt længere, i Nordjyllands søer, byer og drivhuse denne gang, men vender her i nat tilbage til det stille Fort, med en stille summen i mit brystparty. Hvor vildt endnu engang at vågne op med maling på hovedbunden, forelsket i mine drømme.

2 kommentarer:

Niels Ung sagde ...

elsker åwie lidt mere hver gang findes ;);););)

The Gunslinger sagde ...

2012. Jeg tager med.