søndag den 30. november 2008

Provinsweekend

Tilbage i fødebyen - på kanten af en uges druk...

I skrivende stund sidder jeg på mit barndomsværelse. Der hænger intet på væggene mere, teenageplakaterne er i en kasse i kælderen, min hjerne står helt og aldeles stille i kraniet på mig. Lyd vandrer let, uforstyrret gennem gamle bygninger. Så jeg kan med relativ sikkerhed berette at min trusty-old-faithful underbo har holdt ret højlydt techno-tramper-komsammen med sine kødstativer/væksthormon-containere af en omgangskreds lige til nu, og han kvitterer så med at se porno. Ret højlydt. Der er kvalme.
Igår til gengæld, havde jeg den udsøgte fornøjelse af - Iført laksko, skjorte og vest - at drikke mig fuld til The National og CV med gamle venner, dernæst falde i søvn på Jægerstuen og smide min telefon væk. Yup - jeg har det stadig...

Hvorom alt er... jeg er "coming down" fra nogle dages bingedrinking og Buddy Holly dansning (feat. BisBis og nu også Pew Pew - breakdancin', jazzhummin', humor-appreciation Win?)... and I wish I were in Denver with you guys.

1 kommentar:

Niels Ung sagde ...

Det var en smuk lille historie. Jeg tror jeg tager hjem og ser til mit barndomsværelse i aften. Du har det så bestemt stadig, Bastian! Ser frem til Guitar Hero i decembrus.