søndag den 27. juli 2008

Nocturnis Fatalis!

Så skete det! Byturen, der vil gå over i historiebøgerne, som noget af det mest vandede og højdepunktsfattige. Nogensinde!

Og det startede så godt...:


Van Basten mødtes med Herdis kl 20:47 på Århus banegård med høje forventinger og flot hår. De to skulle være konger for en aften; Århus' Butch Cassidy and the Sundance kid, Starsky and Hutch, Fränk og Andy Schleck.


Efter et godt stykke tids vaden, slog de sig ned i den lokale Pizza Hut for i første omgang bare at nedsvælge glohed, rund dej, men de fandt hurtigt ud af at dette pragtfulde køkken tilbød en ordentlig røvfuld øl til en billig pris, så det skulle også til.Dette var resultatet ca. 1½ time senere. En kande øl + 3 balloner var hvad Herdis stolt overvandt på denne familierestaurant over alle familierestauranter.

Derefter fik kurven et knæk, og det begyndte langsomt at gå ned af bakke. Det var som om aftenens cool forsvandt i takt med at ballonerne henholdsvis blev givet væk, sprunget af fremmede terrorister eller sluppet ud i det fri som hvide fredsduer i en Blink 182 video.

Så gik turen rundt i Århus. Og med rundt menes mange gensyn med de samme steder. Ubeslutsomhed fra de to ridderes side, blev i sidste ende deres undergang, da ikke et eneste dansested blev frekventeret, udover bænken foran 7-eleven.

Men aftenens lavpunkt var da der blev tilbragt noget der nærmede sig en time i et betonrør, for at hvile mens banegården var lukket, fordi vores slukørede helte ikke kunne klare mere, og derfor bare ville hjem.

Dette konkluderer den mest sølle aften i Aebleboys-history. Måske fordi to stks. medlemmer befandt sig langt fra danske himmelstrøg, og derfor ikke kunne berige denne bytur med deres tilstedeværelse. Goes to show at man ikke kan bage et brød uden hverken Lasse Laks eller Immanuel Cunt.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's
a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often.
Did you hire out a developer to create your theme? Great work!


Feel free to visit my web site; where can i buy microsoft Points

Anonym sagde ...

I'm gone to tell my little brother, that he should also visit this blog on regular basis to take updated from most up-to-date news.

Feel free to surf to my webpage :: candy crush saga hack

Anonym sagde ...

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.
Is there any way you can remove people from that service?
Many thanks!

My blog Psn Code Generator