fredag den 29. juni 2007

Dagbog dag 1: Hestefækalier har aldrig stoppet mig

og nu, efter 10 timer i selskab med et par dejlige krikker kan jeg konkludere, at min eksistens bygger på noget så overkommeligt som afføring. Det er aldrig sjovt at blive overlistet af en hests poopoo efter en veloverstået dimission, ej heller en fugleklat i håret, eller børnegylp på en trøje der skal holde i 8 dage. Men jeg er en tilgivelsens mand, og livets skavanker giver blot ekstra smag til min tørst efter frihed og Y.Kezmez Salami Corporation.
- Og friheden fandt jeg skam! straks mere dystert står det til med Yagmurs fremtid.

> læs fortsættelsen <

Need For Speed Grundtvig


Du, der elskede fart, spænding, rapmusik og kvindfolk. King of the streets. Du, der slog Adam Oehlenschlager ud i den legendariske rapbattle i 1801. Du, der ikke kunne modstå familiens pres og valgte Gud fremfor at blive God MC.

Vi vil altid hylde dig som den dynamiske daredevil, du var før kristne værdier overtog. Du var i al sin enkelthed din tids James Dean. Din tids Neal Cassady. Din tids Klaus Pagh.


N.F.S Grundtvig (1783-1872) R.I.P

Flowerchild

Image Hosting by Picoodle.com

Efter flere interviews indrømmer killerbrandonna, at hans hate for Emorockers som My Chemical Pwnhand og Fallout Boiz mest er grundet jalousi. [kilde: I can't be bothered to look it up]
Hell yea blomsterbrandon. men du er nu sød alligevel! Og vi glæder os det gør vi da!

torsdag den 28. juni 2007

Warm-up anbefaling


Roskilde heads og surfergirls, hey ho lets go. Ungdomskulen spiller den der da-da-da-da-du-du sang, du så godt kan li'.

Klik på billedet for mp3!

Surf's Up!

Roskilde


Nu drager vi snart afsted til Roskilde. Æbleboys up in the plæne.

Penge ER et satanisk mesterværk, og for flere af os (sød smiley til i andre) står den på dåsemad og papvin på Roskilde, men vi har det overraskende godt med det - det er altså fint, når man er afklaret med, at man er en fattig marketingslave. Livin' the good life, yes.

Og der har været så megen snak om vejret: regn kan ikke ødelægge noget som helst. Det er ikke særlig ophidsende, hvis der regner hele tiden, men i bund og grund handler det om, at mer' vil ha' mer' vil ha' solskin konstant. Vi skal se Muse, Beastie Boys og The Who - come on, hvad er et par dråber.

Civi Stone tager køleting med (og dét betyder kolde øl) og Immanuel har lært Jolene på guitar til fællessang, så det tyder på, at karmajohn tilsmiler os atter engang.

Så jeg mener bare... chill... det løser sig... bare der ikke kommer myg.