tirsdag den 26. november 2013

Wekenesdde Porgamre

ÅÅHUS A DU KLAR TIL VI RIVER BUSSKURET AF DIG OKI?

torsdag: Frightened Rabbit 

fredag:  Frejdigt Raphit?

onsdag den 20. november 2013

Gammel flammekaster

Må jeg præsentere "projekt Hornsleth" igen. Een blev mindet om hans durkdrevne idioti fordi Liberal Alliance har valgt at holde deres valgfest! på Hornsleths bar, som åbenbart er en rigtig fissebar hvor man får fisse, som hedder Hornsleth Bar, og så fandt jeg denne her artikel fra iByen 2009, som er skrevet af en, der skriver ligesom en kusse: artikel om fisse og fisse set i forhold til fuck kunst.

Nogle gange ville jeg bare ønske, at verden var én stor børnebog, der aldrig sluttede.

Hav en dejligt valgaftenfissøøøhfissefisiseiseffisse

tirsdag den 19. november 2013

ÆBLEBOYS TOP MUSIK 2013 NOMINATIONS

!!!!NUUUUU ER DENE HER!!!!
ÅRETS AFSTEMNING

 
Hvad er årets bedste sang? Hvad er årets bedste plade? DET BETSEMMER VI! VI BESTEMER DET NU! SKYND DIG VÆR MED OG SIG TIL ALLE DE SKAL VÆRE MED! DEL DET PÅ SOCIALE MEDIER FX SMS EL STRØGET



:):) DU MÅ NOMINERE MAX 10 SANGE OG MAX 10 ALBUMS :):)
:):) DU MÅ OSSE BARE NOMINERE ET PAR :):)
;);) DU GØR DET I COMMENTS ;);)
:):) DU MÅ OSSE SENDE MIG EN MAIL :):)

:):) NÅR ALLE HAR NOMINERET LAVER JEG EN STEMMESEDDEL :):)



(DET ER LIGESOM SIDSTE ÅR TJEK LINKS http://aebleboys.blogspot.dk/2012/12/bleboys-2012-musikafstening-vote-for.html OG http://aebleboys.blogspot.dk/2013/01/ble-2012-top-15-tracks.html OG http://aebleboys.blogspot.dk/2013/01/ble-2012-top-10-albums.html)

Tuesday Morning Murderous Rage


Et eller andet sted kan jeg godt se hvordan det - på samfundsplan - kan virke som et sympatisk initiativ, med borgernes bedste vel i sinde, at opstille en krybskyttefælde for cyklister, ved Rådhuspladsen i København. Det blev i hvert fald forsøgt mig forklaret, af den flinke politibetjent der bad mig betale 1000 kr. for, i min afgrundsdybe hubris, at køre henover et fodgængerfelt med ca. samme befolkningstæthed som Svalbard søndag formiddag.


Jeg kan også godt se at en færdselslov på et par måder giver en lille smule mening. Og at jeg selv er et dødeligt projektil på min cykel, skulle man komme mig i vejen, bevares. Der hvor kæden hopper af, og jeg ikke undslipper at høre Grima Wormtongue hviske verdens undergang i mit øre, er der hvor JEG, som muligvis den mest kompetente cyklist på hele Christianshavn, skal gøres til eksempel for den fodgænger-lemlæstende armada af pubertets-spastoide dødsdrevne teenagere, der alligevel er immune overfor enhver statslig afretning.

Det er lettere uheldigt at jeg skal stemme i dag, for den krydsfæstning kunne godt komme til at tilfalde Liberal Alliance. Med mindre altså jeg finder et andet parti der i endnu højere grad går ind for statens totale demontering. Det trafikDanmark har brug for er ikke flere slavemoralske spidsborgere, der troskyldigt venter på at den højhellige farvede pære giver dem lov til at passere. Det er relativt opmærksomme mennesker der tager stilling til hvorvidt vejen foran dem er en pulserende blender af øjeblikkelig død, og reagerer derpå. Og det gjorde jeg. Og derfor har jeg lyst til at dræbe alle orker.