lørdag den 5. december 2009

Postdrukturrealisme: En kærlighedshistorie

Man kan godt være fuld uden at have det sjovt. Men i går var et sjovt skæg med cykelhat og papnæb og væg til væg klovneri.

Mens vi ventede på en butterflybeklædt satan, sad vi en håndfuld drenge i lummerland og forelskede os i stramme jeans og tabascosovs. Så kom djævlen, lucifer, du kalder ham bare lige, hvad du har lyst til, og vi købte muffins for the road og løftede hinanden op på Nobel.

Bois, demeuré! Plads Mou Mou og jeg besluttede os for hinanden og cigaretter og lyserøde drinks og pantere og piger med Herman Bang i bogreolen, mens Per Per forelskede sig i Bodil, Cycling Kromannager allervigtigst var flot i strik, og Krumme og Flaskemås så yndige ud som små legesyge kattekillinger.

Plads nedlagde Troels Abrahamsen og co., da jeg bestilte ti shots. Smart træk, lilla ferskenfascist, for jeg drak et enkelt og løb udenfor for at studere kastet-op-i-verdenhed, mens Plads ikke var böße men min ven og med tyggegummi og coachingteknikker fik mig overbevist om, at opkast blot er en naturlig del af et hvilken som helst rendezvous med Krom Krom.

Da fik vi øje på en ung kvinde i en voksenflyverdragt med alle de fede features, og vi drak videre og videre, og hun skrev sære beskeder om ”alle de følelser, der raser inde i mig” til Kasper Fangorn Forest og alle de andre helte, og jeg var parat til at tilgive alt, fordi hun sad i en voksenflyverdragt.

Mhenning inviterede remaining partycrew til suppe og vin, og mens Plads Mou Mou og jeg nu bare ville dele en sandwich og høre Dark Side of the Moon, gav vi det en chance. Hermandottir i køkkenet var ingen nævneværdig succes, men han blev straks tilgivet, og jeg erklærede ham min kærlighed overfor voksenflyverdragten, mens han smørrede fed banan i mine bygningsfejlagtige øjne.

Ved et tilfælde kom jeg til at invitere til morgenfest i lummerlandlige omgivelser, og så virkede det kun logisk at gemme sig hos en clairvoyant datingekspert til alle var gået pånær verdensmesteren i skinke-beskeder og en bekymret storesøster. Efter en dyster samtale om afdøde helte som Kamilla Gregersen og Jesus, besluttede jeg mig for at bevæge mig hjemad for at drømme sødt om bier.

Nu sidder jeg bare her og overvejer at tage bukser på og ringe til dragtepigen, fordi hun har lovet at vise mig, hvor man køber sådan et vidunder. Gad vide om hun stadig er interessant, når jeg får min egen flyverdragt. Svaret blæser rundt i vinden, men jeg blæser jo nok på vinden, som jeg plejer, og drikker mig fuld igen i aften, som jeg plejer, og forelsker mig sikkert i en ny pige, som jeg plejer.

Det er lørdag aften. Råb for fanden. Det er godt for hjertet. Så kan vi altid skrive om det i morgen.

8 kommentarer:

B.S Hermandottir sagde ...

voksenflyverdragten var the shit!!!

Niels Ung sagde ...

i can has jpeg!?

Anonym sagde ...

Thomas. Jeg giver dig mit venskab, og til gengæld nævner du mig kun ved proffession? Magen til fremmedgørelse af den Anden, ad, nu fortærer min frihed dine muligheder.
I finder aldrig vores blog, men den er sjovere end jeres.

5,9 sagde ...

hvor var vi den aften?
a, i badet
b, på månen
c, it is written
d, puha for en suppe

Lasse Laks sagde ...

Hej Tone! Hi hi! Jeg har nu sat min detektiv-ven på sagen med den blog dér. Æblegirls?

Pageplantage sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Waiting longer than order p90x in europe two hours to enticing infomercial and they convinced me to call!

And also they don't need to worry about their own diet plan since Plan has accurate meal plans plus portions but in addition there's lots of options available.
Its important to note with these energy drink side effects that many
ingredients have similar negative effects, so Pizza x2 1080 cal, banana
100 cal 1910 caloriesDay 16: PlyometricsJump cardio workout today.


My webpage %anchor_text%

yanmaneee sagde ...

golden goose
yeezy supply
supreme hoodie
golden goose
golden goose
supreme clothing
goyard
golden goose outlet
goyard
goyard handbags